Служебният кабинет направи повече за европейската интеграция на България, отколкото доста

...
Служебният кабинет направи повече за европейската интеграция на България, отколкото доста
Коментари Харесай

Кутев възхитен от работата на служебния кабинет за евроинтеграцията

Служебният кабинет направи повече за европейската интеграция на България, в сравнение с много постоянни кабинети преди този момент. Това съобщи представителят на служебното държавно управление на Гълъб Донев Антон Кутев.

„ Няколко са посоките, по които свършихме европейската работа – във връзка с газовата диверсификация, във връзка с „ Лукойл “ – 30% събаряне на цената на горивата “, изясни той.

„ Общата линия на държавното управление беше заложена значително от президента, в разнообразни формати, става дума постоянно за диалози. Никога не съм виждал президента да бъде безусловен, той постоянно е давал оферти и решения, които трябваше да бъдат развити и те по този начин се правеха “, добави Кутев.

Кутев добави, че президентът е дал явен честен сигнал към държавното управление дали тези две обединения са създали компромис в честен проект.

„ Президентът им сподели: „ Вие прекалихте с компромисите “ – дали го е споделил по-остро, в сравнение с би трябвало. Не мисля, че обстановката изисква меко говорене “, сподели той.

„ Миналият път, когато Политическа партия пристигна на власт, първоначално симпатизирах, само че видях една тежка непросветеност, която чаках. Но чаках, че зад себе си те ще сложат способени хора, които ще съумеят да ги насочат. Видях по какъв начин вместо специалисти пристигнаха други такива като тях и резултатът стана злополука. Много се надявам да са научили този урок “, добави Кутев.

По думите това, което се случва у нас, не е просто политическа рецесия, а рецесия на партийната система и това ще докара до нейния провал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР